MENU

De beenham komt van een ambachtelijke slager, op de traditionele ambachtelijke manier bereid. We gebruiken de oer ouderwetse citybol, gewoon zoals het vroeger al geserveerd werd, dus weer even terug naar toen alles beter was :) We geven de liefhebbers van het broodje beenham de keuze tussen twee sauzen: met heerlijke eigengemaakte truffelmayonaise of de klassieke honing mosterdsaus!

 Afgemaakt met krokante verse ijsbergsla en taugé vormen een waanzinnig broodje voor de liefhebber! 

 

De pulled pork komt oorspronkelijk van de schouder! Maar deze is anders, wij gebruiken hiervoor procureur! Nadat het varkensvlees in de tumbler op hoge temperatuur gegaard word, wordt nog eens 14 uur zacht dezelfde bereidingswijze toegepast. Met als eindresultaat een super zacht en mals product: Pulled pork! De rijke, iets zoete en pittige saus die we serveren geven net de finishing touch aan het mooi gekruide en zachte vlees. Aanrader!

 

BEENHAM
Citybol ambachtelijke Beenham met honing mosterd saus, knapperige ijsbergsla en taugé 
Citybol ambachtelijke Beenham met truffelmayonaise, knapperige ijsberg sla en taugé
PULLED PORK
Citybol met zacht gegaarde Pulled Pork met pikant, zoete saus en knapperige ijsbergsla
SHOWTIME MINI TASTE
Een city bolletje met ambachtelijke Beenham met mosterd saus én een city bolletje met zacht gegaarde pulled pork met zoet pikante saus